Chaos
Products

Expand your creative universe.

Discover the Chaos Ecosystem

All in one

Cloud

Simulation

SolutionsEducationCommunity
Partners in Art Learn more
Support

Visit our Help Center

Get help

Chaos Help Center


LearnAbout usGallery

What are you looking for?

СТАЖАНТСКА ПРОГРАМА 2018

ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ?


Знаеш ли, че секторът за визуални ефекти и триизмерна визуализация расте динамично всяка година? Искаш ли да бъдеш част от глобалната революция в технологиите за компютърна графика? Желаеш ли да си част от българска компания, която променя глобалната 3D индустрия и да работиш по проекти в сътрудничество с гиганти като NVIDIA, Intel, AMD и други?

 

ПРИЕМАШ ЛИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО?


Ако имаш изключителен талант и познания в областта на програмирането, приеми предизвикателството и кандидатствай за стажантската програма на Chaos Group! И тази година ще изберем най-добрите таланти в сферата, които ще имат възможност да развият уменията си в екип от опитни разработчици.

 • 3-месечен платен стаж, с възможност за преминаване на постоянна позиция
 • 4-часов работен ден
 • Програмата ще започне май-юни месец и ще бъде съобразена с индивидуалната готовност на всеки стажант и неговия ментор.

 

СТАЖАНТСКИ ПОЗИЦИИ


За нашия Integrations, Cloud and Biz Services Department търсим 7 стажанти със следните профили:
 

 • DevOps Engineer
 • System Administrator

Необходимо е да имаш интереси и познания в областта на автоматизацията, програмирането и системната администрация на сървъри и мрежи.
 

 • JavaScript Developer
 • Golang Developer
 • Golang/C++ Developer

Необходимо е да имаш интереси в областта на разпределените системи и/или потребителски интерфейси, добри познания с който и да е от следните езици: C/C++, JavaScript/Node, Java, C#, Go, добро ниво на познаване на алгоритми и структури от данни и високо ниво на английски език.
 

 • C/C++ V-Ray AppSDK Developer

Интересно ти е да пишеш софтуер, който да се ползва от други програмисти? Добрите познания за С и С++ са задължителни. Интерес и познания за C#, JavaScript, Python, както и в областта на математиката или компютърните мрежи, са желателни. Също така е необходимо добро ниво на познаване на алгоритми и структури от данни.
 

 • Front End Developer

Необходимо е да имаш интереси в разработката на уеб базирани потребителски интерфейси, добри познания по JavaScript, HTML и CSS, добро ниво на design patterns, алгоритми и структури от данни и високо ниво на английски език. Опит с front end библиотеки е предимство.

 

За нашия V-Ray Core Development Department търсим 7 стажанти със следните профили:
 

 • C++ GPU Developer

Необходимо е да имаш интереси в областта на физиката и компютърната графика, добри познания по C++, интерес към API-та за работа с графични карти като CUDA/OpenCL/Metal/Vulkan/OpenGL/DirectX,  добро ниво на познаване на алгоритми и структури от данни и добри познания по математика.
 

 • C++ Unreal Developer

Необходимо е да имаш интереси към компютърната графика и Unreal Engine 4, както и добро познаване на C++, алгоритми, структури от данни и математика.
 

 • C++ V-Ray for 3ds Max developer
 • C++ R&D Developer

Необходимо е да имаш интереси в областта на компютърната графика, добри C++ познания, добро ниво на познаване на алгоритми и структури от данни и добри познания по математика.
 

 • Automation/Haskell Developer

Необходимо е да имаш интереси в областта на автоматизацията, добри Haskell познания, добро ниво на познаване на мрежи, различни операционни системи (основно Linux и Windows), бази данни, уеб услуги.
 

 • C++ Build System Developer

Ще се включиш в развитието и поддръжката на нашата state-of-the-art билд система, покриваща над 10 различни V-Ray продукта, върху три различни платформи. Ще усвоиш отлично работата със CMake в сложна среда с множество допълнителни инструменти (повечето от които на C++). Необходимо е да имаш интереси и познания в C/C++ разработката под Linux и Windows среди, високо ниво на английски език и интерес към компилатори, оптимизация, автоматика и DevOps.КАНДИДАТСТВАНЕ


Ако приемаш предизвикателството, изпрати актуално CV на англ. език със снимка, кратко мотивационно писмо на англ. език, в което посочи стажантската/те позиции, към които имаш интерес и линк към твои онлайн проекти (предимство, но не задължително условие) до careers@chaosgroup.com със заглавие на мейла Internship Program 2018.

Краен срок за кандидатстване: 4-ти март 2018г.

 

КАКВО ОЧАКВАМЕ ОТ ТЕБ
 
 • Желание да учиш и да се развиваш
 • Готовност за работа с най-новите технологии и развитие на широкомащабни приложения
 • Умение за работа в екип и разбирателство с другите колеги
 • Сериозен ангажимент и отговорно отношение към процеса на обучение и поставените задачи

 

А СЛЕД ТОВА?


3-месечната стажантска програма е с опция за удължаване до 6 месеца по преценка на менторите. Добре представилите се стажанти ще имат възможност да започнат постоянна работа в Chaos Group.

Chaos
© 2023 Chaos Software EOOD. All Rights reserved. Chaos®, V-Ray® and Phoenix FD® are registered trademarks of Chaos Software EOOD in Bulgaria and/or other countries.